Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «عبدالله الدرداری» نماینده برنامه پیشرفت و توسعه سازمان ملل در افغانستان، درباره بحران انسانی وخیمی که افغانستان با آن مواجه است، هشدار داد.

الدرداری در مصاحبه با شبکه «سی‌اِن‌بی‌سی» گفت: «حدود ۲۳ میلیون نفر [در افغانستان] نیاز مبرم به غذا دارند، اقتصاد ۲۰ میلیارد دلاری کنونی آن ممکن است تا ۴ میلیارد دلار یا بیشتر نزول یابد و ۹۷ درصد از جمعیت ۳۸ میلیونی در خطر غرق شدن در فقر هستند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه افغانستان احتمالاً با بدترین فاجعه انسانی که تا به حال دیده‌ایم مواجه است، توضیح داد: «ما هرگز شوک اقتصادی به این بزرگی را ندیده‌ایم و هرگز شاهد بحران انسانی به این بزرگی نبوده‌ایم. تامین مالی برای بحران انسانی و خدمات ضروری برای حفظ زندگی و معیشت در این کشور بسیار مهم است».

بر اساس این گزارش، خبرهای متعدد واصله از افغانستان حاکی از آن است که چندین منطقه در این کشور حتی با نزدیک شدن به فصل زمستان نیز با خشکسالی مواجه هستند.

زمانی که طالبان به صورت ناگهانی در ماه آگوست به قدرت رسید، دولت‌های جهان دسترسی افغانستان به کمک‌های مالی بین‌المللی را قطع کردند و تقریباً ۱۰ میلیارد دلار دارایی بانک مرکزی افغانستان را که در خارج از کشور نگهداری می‌شد، مسدود کردند. این امر منجر به فروپاشی امور مالی عمومی این کشور شد و بسیاری از کارگران حقوق خود را دریافت نکردند، که این امر فشار بر سیستم بانکی افغانستان را افزایش داد.

 

 

به نوشته سی‌ان‌بی‌سی، این مقام سازمان ملل در ادامه گفت که جامعه بین‌المللی می‌تواند کارهای زیادی در زمینه حمایت‌های بشردوستانه و کمک به حفظ خدمات ضروری در افغانستان انجام دهد.

الدرداری اظهار داشت که سازمان ملل تاکنون از ترکیبی از بانک‌های افغانستان - بانک‌هایی که هنوز کار می‌کنند و می‌توانند عملیات ارز خارجی را انجام دهند - و ارائه‌دهندگان خصوصی خدمات مالی برای ارائه مستقیم وجوه به ذی‌نفعان استفاده کرده است.

پیش از این نیز سازمان برنامه جهانی غذا با ابراز نگرانی از وضعیت ناگوار در افغانستان، گفته بود ۳ میلیون نفر در این کشور در معرض قحطی کامل غذایی قرار دارند.

شبکه «فرانس ۲۴» نیز گزارش داده بود به دنبال انسداد ذخابر بانک مرکزی افغانستان از سوی آمریکا مراکز درمانی در بخش‌هایی از افغانستان تعطیل و در پایتخت این کشور نیز بسیاری از بیمارستانها بدون برق و آب در حال فعالیت هستند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سازمان ملل طالبان بحران انسانی سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۱۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوط؛ حسین ظفری درباره آخرین وضعیت استان های سیل زده، افزود: شب گذشته بارش های شدیدی در استان های غربی و جنوبی کشور داشتیم. در استان خوزستان شهر دزفول میزان بارش ها به ۱۰۷ میلی متر رسید.

بیشتر بخوانید؛ جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک طرفه شد

وی اظهار کرد: همچنین در ایلام، خوزستان و چهارمحال و بختیاری راه های عشایری آسیب جدی دیده اند و تعدادی دام نیز تلف شده‌اند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: خوشبختانه تلفات جانی در اثر این بارش ها نداشته‌ایم، اما ارزیابی ها هنوز ادامه دارد.

ظفری گفت: راه های اصلی باز هستند و تردد در جریان است.

وی افزود: برق در شهر معمولان استان لرستان نیز قطع شده بود که با همکاری سازمان ها وصل شد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: نیروهای امدادی در استان های شمالی، غربی و شمال غربی کشور در حالت آماده باش قرار دارند.

ظفری با اشاره به آبگرفتگی ها گفت: در بخش هایی از شهرهای، اهواز و ایلام برخی خانه ها دچار آبگرفتگی شدند که ساکنان به مناطق امن انتقال داده شدند.

وی افزود:در استان های ایلام، خراسان جنوبی و چهارمحال و بختیاری، عده ای از مردم در محاصره سیلاب قرار گرفته بودند که به کمک نیروهای امدادی رهایی یافتند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به بارش تهران ادامه داد: در بازدیدهای میدانی خودم در اطراف تهران مشاهده کردم که تمام نیروهای امدادی اعم از هلال احمر، پلیس، آتش نشانی و اورژانس در آمادگی کامل هستند.

ظفری گفت: ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها تشکیل شده‌اند. این آمادگی ها تا پایان بارش ها ادامه خواهد داشت و ان‌شاءالله این بارش ها را نیز سپری می کنیم.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229382 برچسب‌ها هواشناسی

دیگر خبرها

  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • سیل و آبگرفتگی در ۲۱ استان کشور
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها