Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهمیت بانکداری الکترونیکی و بروز شدن سامانه های بانکی با استفاده از جدیدترین فن آوری های روز دنیا ، همواره یکی از دغدغه های اصلی شبکه بانکی کشور بوده است به نحوی که شاهد هستیم امروز هر بانک و یا موسسه مالی دارای یک همراه بانک بوده و در عصر اینترنت این اپلیکیشن های مالی هستند که حرف اول را در این عرصه می زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهمیت بانکداری الکترونیکی و بروز شدن سامانه‌های بانکی با استفاده از جدیدترین فن آوری‌های روز دنیا، همواره یکی از دغدغه‌های اصلی شبکه بانکی کشور بوده است به نحوی که شاهد هستیم امروز هر بانک و یا موسسه مالی دارای یک همراه بانک بوده و در عصر اینترنت این اپلیکیشن‌های مالی هستند که حرف اول را در این عرصه می‌زنند. بانکداری اینترنتی به‌واسطه افزایش تعاملات اقتصادی کشورها، هر روز بر اهمیت آن افزوده می‌شود و براساس تکنولوژی روز دنیا در راستای کاهش بوروکراسی نظام بانکی، راهکار‌های راحت‌تری در برقراری ارتباط مالی و اقتصادی پیش رو قرار داده است.

بانکداری اینترنتی به‌واسطه افزایش تعاملات اقتصادی کشورها، هر روز بر اهمیت آن افزوده می‌شود و براساس تکنولوژی روز دنیا در راستای کاهش بوروکراسی نظام بانکی، راهکار‌های راحت‌تری در برقراری ارتباط مالی و اقتصادی پیش رو قرار داده است.

با رشد روزافزون حجم تجارت الکترونیکی در جهان و با توجه به نیاز تجارت به انجام عملیات بانکی جهت نقل و انتقال منابع مالی، بانکداری الکترونیکی نقش بسیار مهمی در تجارت الکترونیکی یافته است. استقرار بانکداری الکترونیکی، یکی از مسائل مهمی است که امروزه از ضروریات صنعت نوین بانکداری به حساب می‌آید. بانک و موسسات مالی که در ارائه خدمات همگانی، این‌گونه خدمات را از دست می‌دهند، با خطر ازدست‌دادن تعداد زیادی از مشتریان خود مواجه می‌شوند و برعکس، بانک‌هایی که با سرعت به سوی ارائه این خدمات می‌روند، فرصت آن را خواهند داشت که مشتریان بیشتری را جذب کنند.

از حذف مبادلات فیزیکی، کاهش هزینه در چاپ، توزیع و نگهداری اسکناس، کاهش مخاطرات نقل‌وانتقال اسکناس، افزایش سرعت گردش پول، تسویه‌حساب‌ها و مبادله‌های بانکی برای مشتریان، افزایش رونق کسب وکار، کاهش میل نقدینه‌خواهی، ارتقای نظام بانکداری کشور، ارتقاء خدمات رسانی، کاهش مخاطرات شیوع بیماری کرونا با کاهش مراجعات حضوری به بانک‌ها، اقبال روز افزون مشتریان به پرداخت‌های مجازی، کاهش هزینه تولید و صرفه جویی میلیارد‌ها ریال با ارائه خدمات متنوع بانکی در عصر اینترنت و ….. می‌توان به عنوان مزایای بانکداری الکترونیکی یاد کرد.

پویانگار ملل (فام) یکی از همین اپلیکیشن‌های نوین بانکداری می‌باشد که در راستای اهداف بانکداری الکترونیک توسط شرکت تجارت الکترونیک و فناوری اطلاعات ملل (فام) پیاده‌سازی و طراحی شده است که شامل مجموعه‌ای از خدمات بانکی، مالی و رفاهی و… می‌باشد. استفاده از این نرم‌افزار سبب صرفه جویی در هزینه، زمان و همچنین دسترسی به سرویس‌ها و افزونه‌های متعددی برای انجام عملیات بانکی می‌شود که از ویژگی‌های اصلی آن می‌توان به خدمت نوین، احراز هویت غیرحضوری مشتریان و افتتاح حساب غیر حضوری و همچنین صدور کارت و فعال سازی رمز دوم به صورت خودکار و متمرکز، اشاره کرد. استفاده از این نرم‌افزار سبب صرفه جویی در هزینه، زمان و همچنین دسترسی به سرویس‌ها و افزونه‌های (Module) متعدد برای انجام عملیات بانکی می‌شود.

در نسخه جدید نرم افزار فام (پویانگار ملل) می‌توان از امکانات جدیدی همچون: شعبه یاب هوشمند، فروش انواع بیمه (بیمه شخص ثالث، بدنه، موتور، مسافرتی، تجهیزات الکترونیک، درمان، کرونا و…)، امکان ثبت نام اتباع خارجی، امکان معرفی دوستان، امکان قرار دادن رمز ورود به برنامه و دریافت پیامک رمز دوم پویای کلیه بانک‌ها به صورت خودکار در زمان انجام تراکنش‌ها با اجازه اشخاص بهره برد. همچنین نرم افزار فام امکاناتی همچون انتقال وجه کارتی، دریافت موجودی، خرید شارژ و بسته اینترنتی، مشاوره پزشکی، احراز هویت سجام، استعلامات و بسیاری امکانات متنوع را در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهد و در نسخه آتی امکان ثبت، تایید دریافت، انتقال و… چک‌های صیادی افزوده خواهد شد. لازم بذکر است که نرم افزار فام دارای سه نسخه اندروید، IOS و وب می‌باشد. همچنین فام از استاندارد دسترس پذیری جهت استفاده هموطنان روشن دلان نیز پشتیبانی می‌کند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: موسسه اعتباری ملل موسسه ملل موسس فام ملل بانک بانکداری الکترونیکی نرم افزار روز دنیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۲۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیر برنامه جهانی غذا: شمال غزه به «قحطی تمام عیار» دچار شده است

یکی از مقام‌های ارشد سازمان ملل گفته که شمال غزه پس از قریب به هفت ماه جنگ در این باریکه به قطحی تمامی عیاری دچار شده که این روند به سمت جنوب این نوار در حرکت است.

به گزارش ایسنا، «سیندی مک‌کین» مدیر برنامه جهانی غذا سازمان ملل به جدیدترین مقام بین‌المللی تبدیل شده که گفته قحطی نوار غزه را در برگرفته است.

به نوشته روزنامه دیلی تلگراف، از مارس ۲۰۲۴ سازمان ملل و دیگر گروه‌ها و سازمان‌های کمک رسان گفته‌اند که قحطی در غزه قریب‌الوقوع است اما هنوز این مساله به صورت رسمی اعلام نشده است.

این مقام برجسته سازمان ملل در مصاحبه‌ای با برنامه «رو در رو با رسانه» شبکه خبری ان.بی.سی که امروز (یکشنبه) منتشر شد، گفت: «این واقعا وحشتناک است. قحطی تمام عیاری در شمال باریکه غزه وجود دارد و این روند دارد به سمت جنوب این باریکه حرکت می‌کند.»

مدیر برنامه جهانی غذا سازمان ملل خاطرنشان کرد، یک آتش بس و همینطور ارسال کمک به غزه از طریق مسیرهای زمینی و دریایی به شدت مورد نیاز است.

غیرنظامیان در شمال باریکه غزه دسترسی به کمک ندارند و به دلیل تشدید درگیری‌ها خودشان را مخفی می‌کنند. نرخ دقیق سوءتغذیه در میان کودکان زیر پنج سال از یک درصد پیش از جنگ به ۳۰ درصد در مارس رسیده است.

«سامانتا پاور»، مدیر آژانس آمریکایی توسعه بین‌الملل نیز دیگر مقام ارشد آمریکایی است که در ارزیابی خود گفته قحطی در غزه وجود دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ طلای ۱۸ عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۷ اردیبهشت ماه
  • پرسپولیس منتظر معرفی عضو هیئت مدیره جدید
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • داوطلبان عضویت در هیات مدیره موسسه ملل مدارکشان را تحویل بدهند
  • جدیدترین قیمت طلای ۱۸ عیار و انواع سکه در بازار؛ سکه یک گرمی چند شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • مدیر برنامه جهانی غذا: شمال غزه به «قحطی تمام عیار» دچار شده است