Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سازمان ملل متحد روز چهارشنبه اعلام کرد که دولت لبنان و بانک مرکزی مسئول یک بحران مالی بی‌سابقه هستند که منجر به "فقیر شدن غیرضروری" اکثریت مردم شده است به طوری که برای تامین حداقل نیازهای خود دست و پا می زنند.

به گزارش سرویس بین‌الملل آریا به نقل از فرانس پرس؛در گزارشی که از سوی گزارشگر ویژه در مورد فقر شدید و حقوق بشر، اولیویه دو شوتر، پس از سفرش به لبنان در نوامبر 2021، این سازمان بین المللی اعلام کرد که "لبنان باید مسیر خود را تغییر دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

این گزارش می افزاید: «بدبختی را که بر مردم وارد شده است می توان با مدیریتی که عدالت اجتماعی، شفافیت و مسئولیت پذیری را در مرکز اقدامات خود قرار دهد، معکوس کرد.

از زمان شروع بحران اقتصادی، که بانک جهانی آن را از سال 1850 در زمره بدترین کشورهای جهان قرار داده است، تعداد افرادی که زیر خط فقر زندگی می کنند به 80 درصد و قیمت ها بیش از 200 درصد افزایش یافته است. لیر نیز بیش از 90 درصد ارزش خود را در برابر دلار از دست داد.

سازمان ملل متحد معتقد است که «جامعه بین‌المللی می‌تواند و باید حمایت کند، اما این حمایت هیچ تأثیری نخواهد داشت مگر اینکه اصلاحات ساختاری برای پایان دادن به روند فقیرسازی اتخاذ شود».

گزارش سازمان ملل چند روز قبل از برگزاری انتخابات پارلمانی که قرار بود یکشنبه برگزار شود، منتشر شد که این اولین انتخابات از زمان آغاز فروپاشی اقتصادی در این کشور بود. با این حال، تحلیلگران با وجود نارضایتی گسترده علیه طبقه سیاسی که بسیاری از لبنانی ها آن را عامل فروپاشی و مدیریت نادرست بحران های پی در پی می‌دانند، انتظار ندارند که انتخابات تغییری در صحنه عمومی سیاسی ایجاد کند.

این صندوق اعلام کرد که مجلس جدید باید لوایح و اصلاحات مورد نیاز صندوق بین المللی پول را تصویب کند تا بتواند یک طرح کمک سه میلیارد دلاری را طی چهار سال اجرا کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: لبنان سازمان ملل فقر سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۰۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است

دیوان محاسبات کشور اعلام کرد:‌ بیش از ۹۹ درصد سهام بانک رفاه کارگران در اختیار سازمان تامین اجتماعی است در حالی که سقف سهم این سازمان در بانک رفاه کارگران ۳۳ درصد تعیین شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، بر اساس گزارش این نهاد نظارتی سقف سهم سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران ۳۳ درصد تعیین شده است در حالی که بیش از ۹۹ درصد سهام این بانک در اختیار سازمان تامین اجتماعی است.

بر اساس این گزارش سازمان تامین اجتماعی و بانک رفاه کارگران مکلف بوده اند که سهام مازاد بر ۳۳ درصد را واگذار نمایند اما تاکنون اقدامی در این خصوص  صورت نگرفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جنجال هوخشتره و چاپ پول؛ شاخص محرمانه تورم را چه عددی حساب کرد؟
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • شقاقی: تصمیمات سخت کنترل تورم مشاهده نمی‌شود؛ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟
  • رئیسی: امروز در غرب شاهد تقابل آشکار جریان شرافت در مقابل شرارت هستیم/ گزارش وزیر نفت از سود ۱۲ همتی پالایشگاهی که قرار بود در دولت قبل به دلیل زیان‌ده بودن رایگان واگذار شود/ اعلام خبر کاهش نرخ رشد پول از ۳۳ به ۱۶ درصد از سوی رئیس بانک مرکزی
  • هشدار نگران‌کننده یک اقتصاددان نسبت به تشدید تورم/ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟
  • نرخ تورم در دولت رئیسی چند؛ ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰ یا بیشتر؟
  • تورم در دولت رئیسی چند؟ ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰ یا بیشتر؟