Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP) با نشر خبرنامه‌ای گفته است که قرداد مشترکی میان اداره انکشافی سازمان ملل متحد و بانک جهانی برای حمایت از ابتکارات بشردوستانه، اقتصادی و اجتماعی در افغانستان را امضا کرده‌اند.

برنامه انکشافی سازمان ملل گفته است که این قرارداد با ارزش ۲۰ میلیون دلاری ۳۴ ولایت افغانستان را تحت پوشش قرار خواهد داد و هدف آن ظرفیت‌‌سازی سازمان‌های غیردولتی و مدنی و حمایت از پروژه‌های تاثیر سریع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اداره ملل متحد گفته است: "مشارکت جدید ظرفیت‌سازی مناسبی را برای سازمان‌های غیردولتی (NGO) و نهادهای جامعه مدنی در محیط کاری آن‌ها فراهم می‌کند و از پروژه‌های دارای تأثیرات سریع حمایت می‌کند."

این نهاد گفته است که به‌ دلیل درگیری‌های طولانی در افغانستان، سازمان‌های غیردولتی و مدنی نقش مهمی در ارائه‌ خدمات بشردوستانه و فعالیت‌های توسعه‌ای ایفا کرده‌اند.

سورایو بوزوروکووا، معاون برنامه انکشافی ملل متحد در افغانستان از بانک جهانی برای نشان‌دادن همبستگی و حمایت از سازمان‌های غیردولتی و نهادهای مدنی در افغانستان و کمک به رشد آن‌ها، در زمانی که بیشتر به آن نیاز دارند، سپاسگزاری کرده است.

برنامه توسعه سازمان ملل گفته است که مطابق قراردادی که برنامه بانک جهانی امضا کرده، از پروژه‌های دارای تأثیرات سریع نیز حمایت خواهد شد. 

گفته شده که هدف از این پروژه‌ها؛ افزایش دسترسی به سلامت، آموزش، زراعت، مصونیت غذایی و فعالیت‌های معیشتی برای جوامع آسیب‌پذیر از جمله افراد دارای معلولیت است.

برنامه انکشافی سازمان ملل متحد گفته است که با توجه به چندین دهه تجربه و تخصص در حمایت از احیای اقتصادی و جوامع شکنند، قرار است ۴۰۰ سازمان غیردولتی و نهاد جامعه مدنی را بر اساس ظرفیت شان برای اطلاع‌رسانی سریع، مشارکت و طراحی پروژه‌ها انتخاب کند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طالبان سازمان ملل بانک جهانی سازمان های غیردولتی برنامه انکشافی بانک جهانی پروژه ها ملل متحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۶۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیر برنامه جهانی غذا: شمال غزه به «قحطی تمام عیار» دچار شده است

یکی از مقام‌های ارشد سازمان ملل گفته که شمال غزه پس از قریب به هفت ماه جنگ در این باریکه به قطحی تمامی عیاری دچار شده که این روند به سمت جنوب این نوار در حرکت است.

به گزارش ایسنا، «سیندی مک‌کین» مدیر برنامه جهانی غذا سازمان ملل به جدیدترین مقام بین‌المللی تبدیل شده که گفته قحطی نوار غزه را در برگرفته است.

به نوشته روزنامه دیلی تلگراف، از مارس ۲۰۲۴ سازمان ملل و دیگر گروه‌ها و سازمان‌های کمک رسان گفته‌اند که قحطی در غزه قریب‌الوقوع است اما هنوز این مساله به صورت رسمی اعلام نشده است.

این مقام برجسته سازمان ملل در مصاحبه‌ای با برنامه «رو در رو با رسانه» شبکه خبری ان.بی.سی که امروز (یکشنبه) منتشر شد، گفت: «این واقعا وحشتناک است. قحطی تمام عیاری در شمال باریکه غزه وجود دارد و این روند دارد به سمت جنوب این باریکه حرکت می‌کند.»

مدیر برنامه جهانی غذا سازمان ملل خاطرنشان کرد، یک آتش بس و همینطور ارسال کمک به غزه از طریق مسیرهای زمینی و دریایی به شدت مورد نیاز است.

غیرنظامیان در شمال باریکه غزه دسترسی به کمک ندارند و به دلیل تشدید درگیری‌ها خودشان را مخفی می‌کنند. نرخ دقیق سوءتغذیه در میان کودکان زیر پنج سال از یک درصد پیش از جنگ به ۳۰ درصد در مارس رسیده است.

«سامانتا پاور»، مدیر آژانس آمریکایی توسعه بین‌الملل نیز دیگر مقام ارشد آمریکایی است که در ارزیابی خود گفته قحطی در غزه وجود دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت
  • مسائل بشردوستانه نباید با سیاست گره بخورد
  • آخرین تلاش‌های دلار تلگرامی برای حفظ حمایت ۶۰
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • همکاری ژاپن در بخش انرژی و آب افغانستان
  • مدیر برنامه جهانی غذا: شمال غزه به «قحطی تمام عیار» دچار شده است
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است